MUZE logo

Over Muze

Muze biedt u diverse mogelijkheden aan op het gebied van muziek. Muze is met name gespecialiseerd in oudere en jongere cli├źnten met een vorm van dementie en in kinderen in de basisschoolleeftijd met sociaal-emotionele/gedragsproblematiek. Muze heeft ervaring in het werken met zowel autochtone als allochtone Medelanders. Daarnaast biedt Muze ook diverse producten op andere gebieden aan waarbij zij openstaat open voor een ieder die hier van gebruik wil maken.

 

Muze biedt muziektherapie, individueel en groepsgericht, maar biedt bijvoorbeeld ook priv├ęzanglessen en verzorgt zang tijdens trouwerijen, begrafenissen en crematies, herdenkingsdiensten, klassieke concerten e.d. Tevens zijn er mogelijkheden tot het geven van trainingen. Muze is in te huren op contractbasis voor organisaties binnen zorg en onderwijs zoals verpleeghuizen, scholen, ontmoetingscentra en dergelijke.

 

Muze werkt vanuit de eigen praktijk maar biedt tevens de mogelijkheid aan om bij u aan huis of op locatie te komen. Dit kan praktisch zijn wanneer uw dierbare slechter mobiel is.

 

Muze werkt samen met een aantal andere zelfstandige muziektherapeuten uit Amsterdam en omgeving voor onderlinge consultering en met name bij uitvoering van grotere projecten. Daarnaast is er een samenwerking met diverse musici ter ondersteuning bij projecten.

Er wordt vooral gewerkt in het gebied tussen Leiden, Alphen aan de Rijn, Bollenstreek en Voorschoten en Wassenaar.

 

Als u gebruik maakt van de producten van Muze gaat u tevens akkoord met de algemene voorwaarden. Lees ze vooraf goed door en het stellen van vragen hierover staat vrij.

 

Het laatste  nieuws van Therapiepraktijk Muze  kunt u vinden op onze facebookpagina

Therapiepraktijk Muze

Natalie Weerheijm-Maas

Mary Zeldenrustweg 91

2331 NH Leiden

Fotografie website www.fotodegraaff.nl

T 071 532 04 23 /

M 06 508 30 978