MUZE logo

Tarieven

 

 

gratis

€ 45

€ 20

€ 75

 

 

Vergoeding verzekeraars

Muziektherapie wordt niet vergoed in de basisverzekering. Diverse zorgverzekeraars bieden echter een vergoeding via de aanvullende verzekeringen. Dit valt dan onder het kopje alternatieve geneeswijzen. U hoeft hiervoor geen verwijzing van de huisarts te hebben. De hoogte van vergoeding is wisselend. Daarnaast zijn er mogelijkheden binnen het PGB en bij cliënten die nog niet zijn opgenomen, via de al verkregen ZZP5/7. Maar altijd weer afhankelijk van de totale zorg die de cliënt al gebruikt (WMO). Voor meer informatie verwijzen wij u naar
de Zorgwijzer.

Bekijk ook de algemene voorwaarden

Cadeaubonnen

Therapiepraktijk Muze verstrekt ook cadeaubonnen, inwisselbaar voor muziektherapie en/of zangles. Leuk als cadeautje ter gelegenheid van verjaardag, Sinterklaas, Kerst, Vaderdag en Moederdag.

De tarieven zijn als volgt:

 

  • Intake
  • Muziektherapiesessie individueel,
    45 minuten inclusief rapportage
  • Zangles, half uur privéles
  • Zang bij trouwerij, rouw/herdenkingsdiensten alsmede klassieke concerten e.d.
    Dit is inclusief een repetitie met de aanwezige organist/pianist. Is er geen organist/pianist voor handen, dan kan ik die zelf regelen, tarief wordt dan verdubbeld. Ook inhuren van extra zanger(es) behoort tot de mogelijkheden. Dit is een speciaal tarief bedoeld voor zorginstellingen en binnen de particuliere privésfeer in verband met de vaak beperkt beschikbare middelen. Voor andere situaties zal er een ander, nader te bepalen tarief gelden.
  • Voor instellingen op gebied van zorg en onderwijs worden tarieven in overleg vastgesteld. Dit geld zowel voor individuele en groepsmuziektherapie als voor trainingen en dergelijke. We maken samen een pakket op maat!
  • Dit alles is inclusief btw en reiskosten. Bij werken op locatie zal een redelijk reistijdtarief worden doorberekend.

Therapiepraktijk Muze

Natalie Weerheijm-Maas

Mary Zeldenrustweg 91

2331 NH Leiden

Fotografie website www.fotodegraaff.nl

T 071 532 04 23 /

M 06 508 30 978