MUZE logo

Zangles

Concerten en muzikale ondersteuning

Heb je altijd al (beter) willen leren zingen, dan kun je bij Muze terecht voor privéles.

In lessen van een half uur leer je van alles over kop -en borststem, techniek, ademhaling, meerstemmig zingen etc.

En ja, we gaan ook toonladders zingen en je krijgt huiswerk mee. Maar dat is – naast wat droge materie – over het algemeen wel leuk huiswerk, in een stijl die je aanspreekt. Dat kan klassiek zijn, maar ook musical, jazz, pop e.d. behoren tot de mogelijkheden. Je hoeft niet persé noten te kunnen lezen en als je dat wilt leren gaan we samen kijken of en hoe we die mogelijkheid kunnen bieden.

Heb je interesse dan kun je contact opnemen, zie de gegevens.

Voor de eerste keer vraag ik je om een lied mee te nemen wat jij leuk vind en die voor mij te zingen. Dat voelt best een beetje eng misschien, zo in het begin, maar bedenk dat ik ook ooit zo ben begonnen en het net zo spannend vond als jij.

 

Muze kan tevens worden ingehuurd voor muzikale ondersteuning tijdens herdenkingsconcerten, rouw, trouw en andere bijzondere gelegenheden.

Daarnaast biedt Muze ook concerten voor met name de zorgsector. Dit kan in diverse sferen zoals opera/operette/musical, kerst en oratorium. Tevens is Muze momenteel, in samenwerking met andere muziektherapeuten, druk bezig om belevingsconcerten voor diepdementerende mensen en hun mantelzorgers te ontwikkelen.

 

Repertoirelijst - Opera, operette, musical

 

Repertoirelijst - Oratorium en herdenkingsdiensten

 

 

 

Therapiepraktijk Muze

Natalie Weerheijm-Maas

Mary Zeldenrustweg 91

2331 NH Leiden

Fotografie website www.fotodegraaff.nl

T 071 532 04 23 /

M 06 508 30 978